top of page
telenet_smiley_rgb_web (1).png

Caroline Ledent, Bruxelles Formation

Een job vinden in het digitale tijdperk? Dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Want zowel voor de zoektocht als voor een opleiding heb je tegenwoordig een internetverbinding nodig. En dat weet Bruxelles Formation maar al te goed. Daarom sloeg het in 2021 de handen in elkaar met Essential Internet.


Wat is Bruxelles Formation?

Bruxelles Formation, zoals de naam wel doet vermoeden, is de Franstalige openbare dienst voor beroepsopleiding in Brussel. Zowel werkzoekenden als werknemers kunnen daar terecht voor allerlei soorten opleidingen. En daarvoor heb je vandaag de dag internet nodig.“Wij zijn partner geworden van Essential Internet in september 2021. Toen leefden we nog volop in de covidcrisis – en dus ook veel online. Zo moesten onze opleidingen, bijvoorbeeld, bijna allemaal op afstand plaatsvinden. Maar voor onze meest kwetsbare gebruikers was dat niet zo simpel.

Om te vermijden dat zij in digitaal isolement raakten, hebben we besloten in zee te gaan met Essential Internet. En dat is een goeie beslissing geweest. In het begin heeft het ons best wat energie gekost. Maar het Essential Internet-team stond altijd klaar om te luisteren, actie te ondernemen en te verbeteren.

Dankzij onze gebundelde inspanningen kunnen onze meest kwetsbare gebruikers nu thuis online trainingen volgen. En zo dragen wij ook ons steentje bij aan de digitale inclusie van onze gebruikers.”Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page