top of page
Warme oproep: word partner

Samen kunnen we meer. Onze partners brengen de mensen aan voor wie
Essential Internet écht het verschil maakt.
We ondervinden dat we volledig kunnen vertrouwen op hun ervaring en beoordelingsvermogen. Kom jij vanuit je organisatie of school regelmatig in contact met financieel kwetsbaren en voel je je aangesproken? Dan horen we je graag. 

Picture11.png
Meld je organisatie aan als kandidaat-partner

Telenet werkt voor dit project samen met OCMW’s, CAW’s, sociale organisaties uit het middenveld en scholen. Een overzicht van alle partners vind je hier. Onze samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en op een gemeenschappelijk engagement vóór inclusie en tegen uitsluiting. Doe je mee? 

Zijn er voorwaarden om partner te worden? 

Partner worden is gratis, zonder druk, zonder verkoopsverplichting. Via onze partners bereiken we de juiste doelgroep: mensen met een dossier in jouw organisatie die volgens jou in aanmerking komen voor Essential Internet. Meer info? 

Het CAW wil een partnerorganisatie zijn:
een mooie samenwerking met Telenet 

"Wij beseffen dat niet goed, maar als je vandaag geen internet thuis hebt, hoor je er maatschappelijk niet bij. Daarom vind ik Essential Internet een fantastisch project: ik hoop dat we nog meer kwetsbare burgers kunnen bereiken."

Wouter Torfs, voorzitter CAW (Centrum Algemeen Welzijnswerk)

Disclaimers

Essential Internet FIVE

Aanbod geldig enkel wanneer de klant een Telenet Essential Internet-voucher heeft verkregen van een erkende sociale organisatie waarmee Telenet samenwerkt en waar de klant bij aangesloten is.

Promo van 60 maanden korting op TEN (zijnde het product ComfortNet).  Bij aankoop en activering van TEN krijgt de klant €37,73 korting op de abonnementsprijs van ComfortNet gedurende 60 maanden. Bij eventuele prijswijzigingen van ComfortNet zal de promoprijs van €10 behouden blijven. De klant zal na de promoperiode van 60 maanden gevraagd worden een nieuwe Essential Internet-vouchercode in te geven om van dezelfde promo te kunnen blijven genieten. De klant zal hiervoor op tijd en meermaals gecontacteerd worden, indien hij geen nieuwe Essential Internet-vouchercode kan voorleggen, dan zal het product stopgezet worden. De klant krijgt tevens gratis Comfort-installatie (t.w.v. € 85), en gratis activering (t.w.v. €50). Door de promotie aan te vragen, verklaart de klant dat hij aan voormelde voorwaarden voldoet. Telenet behoudt zich het recht voor gedurende de ganse looptijd van de promotie de nodige bewijsstukken op te vragen en het bedrag van de eventueel onterecht toegekende korting terug te vorderen.

Essential Internet TEN

Aanbod geldig enkel wanneer de klant een Telenet Essential Internet-voucher heeft verkregen van een erkende sociale organisatie waarmee Telenet samenwerkt en waar de klant bij aangesloten is.

De klant zal na een periode van 60 maanden gevraagd worden een nieuwe Essential Internet-vouchercode in te geven om van hetzelfde product te kunnen blijven genieten. De klant zal hiervoor op tijd en meermaals gecontacteerd worden, indien hij geen nieuwe Essential Internet-vouchercode kan voorleggen, dan zal het product stopgezet worden. Door het product aan te vragen, verklaart de klant dat hij aan voormelde voorwaarden voldoet. Telenet behoudt zich het recht voor om gedurende de overeenkomst de nodige bewijsstukken op te vragen en het bedrag van het eventueel onterecht toegekende product terug te vorderen.

bottom of page