top of page
Het leven zoals het is met Essential Internet

Wij bij Telenet kunnen jullie proberen overtuigen van ons programma. Maar we laten het woord liever aan wie ermee aan de slag ging. Partners zoals Dirk. Mensen uit onze community zoals Rafah. Onderzoekers zoals Ilse Mariën en beleidsmedewerkers zoals Sofie. Zij delen hún kant van het verhaal.  

Picture1.png
Picture8.png

Niemand beseft hoe moeilijk ik het financieel soms heb. Het is zeker belangrijk voor studenten om goed internet thuis te hebben voor een goede communicatie met professoren en medestudenten. Ik betaal elke maand € 5 voor 50 GB

– Rafah (55), Essential Internet gebruiker en alleenstaande moeder van 
3 dochters 

Getuigenissen

Videos

Partners

Dirk Van Saene
Stafmedewerker kwaliteit bij Minor Ndako

Sarah Voets, Stafmedewerker E-inclusie en kwaliteit. Stad Gent

Prof. dr. Ilse Mariën,

imec-SMIT VUB onderzoekt digitale inclusie en burgerparticipatie

Fabrice

Fabrice Ahoua 

Sportcoördinator

BX Brussels

Klanten

Jean Marie, een TEN klant

Khadra, een FIVE klant

Rafah, een FIVE klant

Disclaimers

Essential Internet FIVE

Aanbod geldig enkel wanneer de klant een Telenet Essential Internet-voucher heeft verkregen van een erkende sociale organisatie waarmee Telenet samenwerkt en waar de klant bij aangesloten is.

Promo van 60 maanden korting op TEN (zijnde het product ComfortNet).  Bij aankoop en activering van TEN krijgt de klant €37,73 korting op de abonnementsprijs van ComfortNet gedurende 60 maanden. Bij eventuele prijswijzigingen van ComfortNet zal de promoprijs van €10 behouden blijven. De klant zal na de promoperiode van 60 maanden gevraagd worden een nieuwe Essential Internet-vouchercode in te geven om van dezelfde promo te kunnen blijven genieten. De klant zal hiervoor op tijd en meermaals gecontacteerd worden, indien hij geen nieuwe Essential Internet-vouchercode kan voorleggen, dan zal het product stopgezet worden. De klant krijgt tevens gratis Comfort-installatie (t.w.v. € 85), en gratis activering (t.w.v. €50). Door de promotie aan te vragen, verklaart de klant dat hij aan voormelde voorwaarden voldoet. Telenet behoudt zich het recht voor gedurende de ganse looptijd van de promotie de nodige bewijsstukken op te vragen en het bedrag van de eventueel onterecht toegekende korting terug te vorderen.

Essential Internet TEN

Aanbod geldig enkel wanneer de klant een Telenet Essential Internet-voucher heeft verkregen van een erkende sociale organisatie waarmee Telenet samenwerkt en waar de klant bij aangesloten is.

De klant zal na een periode van 60 maanden gevraagd worden een nieuwe Essential Internet-vouchercode in te geven om van hetzelfde product te kunnen blijven genieten. De klant zal hiervoor op tijd en meermaals gecontacteerd worden, indien hij geen nieuwe Essential Internet-vouchercode kan voorleggen, dan zal het product stopgezet worden. Door het product aan te vragen, verklaart de klant dat hij aan voormelde voorwaarden voldoet. Telenet behoudt zich het recht voor om gedurende de overeenkomst de nodige bewijsstukken op te vragen en het bedrag van het eventueel onterecht toegekende product terug te vorderen.

bottom of page