top of page
Betaalbaar internet en inclusie geeft toekomst-perspectief en autonomie

“Hoe je het ook draait of keert: je kan vandaag niet meer zonder toegang tot internet. Ik hoop dan ook dat Essential Internet nog lang wordt verdergezet." 

Prof. dr. Ilse Mariën,

imec-SMIT VUB onderzoekt digitale inclusie en burgerparticipatie

Waarom we betaalbaar internet en laptops aanbieden

Essential Internet geeft mensen in een kwetsbare financiële situatie een betaalbare aansluiting tot het internet én tot de samenleving. Als dat nodig is, zorgen we ook voor een laptop. Zo kan iedereen zelfstandig en goed verbonden werken aan een betere toekomst. Want dat maakt echt het verschil.

Waarom internet?

Internet is essentieel om mee te zijn. Het verbindt mensen met vrienden en familie, wereldwijd. Weten dat je erbij hoort, geeft een goed gevoel. Bovendien maakt internet het leven een pak gemakkelijker: op school, op zoek naar werk, voor betalingen en om alle papieren te regelen.  

Waarom we betaalbaar internet en laptops aanbieden
Belang.png
Het belang van partners 

Een internetaansluiting thuis en onderweg voor € 5 per maand (FIVE*) of voor € 10 per maand (TEN*), zonder extra kosten. Dat is goed voor surfen, online betalen, mail, huiswerk en social media.

Je verantwoordelijkheid als partner: je bepaalt in alle vrijheid maar weloverwogen de mensen die volgens jou Essential Internet nodig hebben. Je geeft ze een voucher met een unieke code én toegang tot een ander leven. Zij vragen daarmee eenvoudig hun FIVE of TEN aan. Zo simpel is het. 

* FIVE : Beschikbaar in hele Belgïe

* TEN : Bescikbaar op Telenet netwerk

Waarom laptops?

Geen internet zonder hardware. Daarom zorgen we waar nodig ook voor een refurbished laptop via ons Heartware project.  

Picture6.png
Van hardware naar Heartware

Via Heartware geven Telenet en Ondernemers voor een Warm België oude laptops een nieuw leven. Want die kunnen nog vanalles: iemand aan een job helpen, kinderen online les laten volgen en familie in Somalië gelukkige verjaardag wensen.  

Picture7.png
Ken jij iemand voor wie zo'n laptop écht verschil maakt?

Aarzel niet en contacteer ons. Ondernemers voor een Warm België bekijkt dan hoe ze deze persoon zo snel mogelijk kunnen verderhelpen.

Internet is huiswerk maken en fier
als een pauw je rapport tonen in Smartschool

Disclaimers

Essential Internet FIVE

Aanbod geldig enkel wanneer de klant een Telenet Essential Internet-voucher heeft verkregen van een erkende sociale organisatie waarmee Telenet samenwerkt en waar de klant bij aangesloten is.

Promo van 60 maanden korting op TEN (zijnde het product ComfortNet).  Bij aankoop en activering van TEN krijgt de klant €37,73 korting op de abonnementsprijs van ComfortNet gedurende 60 maanden. Bij eventuele prijswijzigingen van ComfortNet zal de promoprijs van €10 behouden blijven. De klant zal na de promoperiode van 60 maanden gevraagd worden een nieuwe Essential Internet-vouchercode in te geven om van dezelfde promo te kunnen blijven genieten. De klant zal hiervoor op tijd en meermaals gecontacteerd worden, indien hij geen nieuwe Essential Internet-vouchercode kan voorleggen, dan zal het product stopgezet worden. De klant krijgt tevens gratis Comfort-installatie (t.w.v. € 85), en gratis activering (t.w.v. €50). Door de promotie aan te vragen, verklaart de klant dat hij aan voormelde voorwaarden voldoet. Telenet behoudt zich het recht voor gedurende de ganse looptijd van de promotie de nodige bewijsstukken op te vragen en het bedrag van de eventueel onterecht toegekende korting terug te vorderen.

Essential Internet TEN

Aanbod geldig enkel wanneer de klant een Telenet Essential Internet-voucher heeft verkregen van een erkende sociale organisatie waarmee Telenet samenwerkt en waar de klant bij aangesloten is.

De klant zal na een periode van 60 maanden gevraagd worden een nieuwe Essential Internet-vouchercode in te geven om van hetzelfde product te kunnen blijven genieten. De klant zal hiervoor op tijd en meermaals gecontacteerd worden, indien hij geen nieuwe Essential Internet-vouchercode kan voorleggen, dan zal het product stopgezet worden. Door het product aan te vragen, verklaart de klant dat hij aan voormelde voorwaarden voldoet. Telenet behoudt zich het recht voor om gedurende de overeenkomst de nodige bewijsstukken op te vragen en het bedrag van het eventueel onterecht toegekende product terug te vorderen.

bottom of page