top of page
Zo verbinden we mensen als Khadra met betaalbaar internet

Je helpt mensen zoals Khadra, Martine, Jean-Marie en Rafah kiezen tussen FIVE en TEN.  

Dat doe je in drie eenvoudige stappen
Picture6.png
Stap 1
Je organisatie wordt partner

Telenet werkt samen met OCMW’s, CAW’s, sociale organisaties en scholen. Zij zetten zich in voor de digitale inclusie van kansengroepen en personen in een kwetsbare financiële situatie. Partner worden is gratis. Je bestelt kosteloos folders, affiches en vouchers. Komt jouw organisatie in aanmerking?

Stap 2
Je bestelt vouchers en folders

Jouw verantwoordelijkheid als partner: je identificeert in alle vrijheid maar weloverwogen de mensen voor wie Essential Internet echt het verschil maakt. Je geeft de nodige info en een voucher met een unieke code om FIVE of TEN mee aan te vragen.

Picture9.png
Picture10.png
Stap 3
FIVE of TEN? Jij helpt kiezen

Je overloopt of vertaalt de mogelijkheden van beide oplossingen.
En je helpt de beste keuze maken: daarvoor hebben we een handige wegwijzer opgesteld. Beslist wat het wordt? Dan activeert je contactpersoon eenvoudig FIVE of TEN, indien nodig met wat hulp
van jou. That's it.

Internet hebben is weer contact hebben met mensen

"Je hebt sociaal contact via dat apparaat. Ik kus mijn beide pollekes voor de sociale werker die mij deze code gegeven heeft. Ja, da's een groot verschil."

Jean-Marie, Essential Internet gebruiker

Heeft je klant nog vragen?

Disclaimers

Essential Internet FIVE

Aanbod geldig enkel wanneer de klant een Telenet Essential Internet-voucher heeft verkregen van een erkende sociale organisatie waarmee Telenet samenwerkt en waar de klant bij aangesloten is.

Promo van 60 maanden korting op TEN (zijnde het product ComfortNet).  Bij aankoop en activering van TEN krijgt de klant €31,56 korting op de abonnementsprijs van ComfortNet gedurende 60 maanden. Bij eventuele prijswijzigingen van ComfortNet zal de promoprijs van €10 behouden blijven. De klant zal na de promoperiode van 60 maanden gevraagd worden een nieuwe Essential Internet-vouchercode in te geven om van dezelfde promo te kunnen blijven genieten. De klant zal hiervoor op tijd en meermaals gecontacteerd worden, indien hij geen nieuwe Essential Internet-vouchercode kan voorleggen, dan zal het product stopgezet worden. De klant krijgt tevens gratis Comfort-installatie (t.w.v. € 85), en gratis activering (t.w.v. €50). Door de promotie aan te vragen, verklaart de klant dat hij aan voormelde voorwaarden voldoet. Telenet behoudt zich het recht voor gedurende de ganse looptijd van de promotie de nodige bewijsstukken op te vragen en het bedrag van de eventueel onterecht toegekende korting terug te vorderen.

Essential Internet TEN

Aanbod geldig enkel wanneer de klant een Telenet Essential Internet-voucher heeft verkregen van een erkende sociale organisatie waarmee Telenet samenwerkt en waar de klant bij aangesloten is.

De klant zal na een periode van 60 maanden gevraagd worden een nieuwe Essential Internet-vouchercode in te geven om van hetzelfde product te kunnen blijven genieten. De klant zal hiervoor op tijd en meermaals gecontacteerd worden, indien hij geen nieuwe Essential Internet-vouchercode kan voorleggen, dan zal het product stopgezet worden. Door het product aan te vragen, verklaart de klant dat hij aan voormelde voorwaarden voldoet. Telenet behoudt zich het recht voor om gedurende de overeenkomst de nodige bewijsstukken op te vragen en het bedrag van het eventueel onterecht toegekende product terug te vorderen.

3

Help your clients to make a choice

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Checklist from to tool

bottom of page