top of page
telenet_smiley_rgb_web (1).png
telenet_smiley_rgb_web (1).png
linkedin-1.png

Wat is Telenet Essential Internet?

Telenet Essential Internet is betaalbaar internet voor mensen in een financieel kwetsbare situatie. Staat ook jouw organisatie in contact met personen voor wie betaalbare toegang tot het internet het verschil kan maken? Informeer hen over Telenet Essential Internet, geef hen een voucher met een persoonlijke code en help hen eventueel met hun aanvraag. Ontdek hieronder hoe.

Wat is Telenet Essential Internet?

Waarom is dit belangrijk?

Hoe werkt Essential Internet?

1

2

Vouchers uitdelen

Bestel gratis vouchers en ander promotiemateriaal

Deel vouchers uit aan personen in een financieel kwetsbare situatie

Partner worden

3

Bestel Telenet Essential internet

De klant kiest tussen FIVE of TEN en bestelt dit met de vouchercode op  www.telenet.be/essentialinternet

Partner Worden

Partner Worden
Video afspelen

De Telenet Essential Internetoplossingen

Essential Internet FIVE

5

Per maand

Vaste prijs

Comfortabel surfen

 • Je betaalt €5, géén extra kosten
   

 • Je hebt thuis geen aansluiting nodig
   

 • Je kan e-mails lezen en beantwoorden, social media checken of chatten, online betalen, inloggen op je schoolplatform, ... op 2 toestellen tegelijk (bv. pc + gsm / pc + tablet)

 • Tot 50GB volume, daarna surf je gratis verder aan een tragere snelheid.

Door een omschakeling naar een nieuw IT-systeem, kan de FIVE-oplossing tijdelijk niet meer besteld worden.

We werken aan een oplossing en verwachten tegen begin september FIVE opnieuw beschikbaar te kunnen stellen.

 

Excuses voor het ongemak.

Essential Internet TEN

Vaste prijs

10

Per maand

Voor intensiever gebruik

 • Je betaalt €10, géén extra kosten

 • Je internet wordt thuis gratis aangesloten

 • Je kan videobellen, filmpjes streamen en bekijken, surfen mailen, social media checken... óók op meerdere toestellen of met meerdere personen tegelijk.

 • Tot 150GB volume, daarna surf je gratis verder aan een tragere snelheid.

Disclaimers

 • Telenet Essential Internet (TEN)

Aanbod geldig enkel wanneer de klant een Telenet Essential Internet-voucher heeft verkregen van een erkende sociale organisatie waarmee Telenet samenwerkt en waar de klant bij aangesloten is.

Promo van 24 maanden korting op TEN (zijnde het product ComfortNet).  Bij aankoop en activering van TEN krijgt de klant €31,56 korting op de abonnementsprijs van ComfortNet gedurende 24 maanden. Bij eventuele prijswijzigingen van ComfortNet zal de promoprijs van €10 behouden blijven. De klant zal na de promoperiode van 24 maanden gevraagd worden een nieuwe Essential Internet-vouchercode in te geven om van dezelfde promo te kunnen blijven genieten. De klant zal hiervoor op tijd en meermaals gecontacteerd worden, indien hij geen nieuwe Essential Internet-vouchercode kan voorleggen, dan zal het product stopgezet worden. De klant krijgt tevens gratis Comfort-installatie (t.w.v. € 85), en gratis activering (t.w.v. €50). Door de promotie aan te vragen, verklaart de klant dat hij aan voormelde voorwaarden voldoet. Telenet behoudt zich het recht voor gedurende de ganse looptijd van de promotie de nodige bewijsstukken op te vragen en het bedrag van de eventueel onterecht toegekende korting terug te vorderen.

 • Telenet Essential Internet (FIVE)

Aanbod geldig enkel wanneer de klant een Telenet Essential Internet-voucher heeft verkregen van een erkende sociale organisatie waarmee Telenet samenwerkt en waar de klant bij aangesloten is.

De klant zal na een periode van 24 maanden gevraagd worden een nieuwe Essential Internet-vouchercode in te geven om van hetzelfde product te kunnen blijven genieten. De klant zal hiervoor op tijd en meermaals gecontacteerd worden, indien hij geen nieuwe Essential Internet-vouchercode kan voorleggen, dan zal het product stopgezet worden. Door het product aan te vragen, verklaart de klant dat hij aan voormelde voorwaarden voldoet. Telenet behoudt zich het recht voor om gedurende de overeenkomst de nodige bewijsstukken op te vragen en het bedrag van het eventueel onterecht toegekende product terug te vorderen.

©2022 by Telenet Essential Internet

bottom of page